Sæt noget til side til selvforkælelse når du låner

Det er ikke sjovt at være nødsaget til, at tage et lån. Man føler ofte, at man ikke har styr på tingene, og at ens økonomi er bundet op. Men det kan være nødvendigt, og nogle tilfælde, også af ren fornøjelse. Ved man eksempelvis, at man hurtigt kan betale det af, når næste lønseddel rammer indbakken, kan man hurtigt gøre en mærkedag eller begivenhed mere interessant. Der er selvfølgelig forskellen på, hvorvidt man er registreret i RKI eller ikke.

Er man registreret i RKI, skal man selvfølgelig læse op på, hvor risikabelt det kan være, og samtidig også finde et lån, der kan være ordentligt grundlag for at tage. Er man ikke registreret, er man relativt fri, så længe man indfrier den månedlige ydelse til lånets samlede beløb.

Ferie eller ren og skær fornøjelse

Det kan være, at man mangler et mindre beløb, for at have råd til alt man nu skal bruge til ferien. Eksempelvis, kan det være man skal ud og ramme pisterne, og godt kunne bruge beklædning i høj kvalitet. Det kunne være et par nye Falke strømper, til at sikre komfort og forhåbentligt slippe for vabler og andet. Her kan man hurtigt få brugt et par tusind kroner, hvis man skal have det hele med, og det ikke kun er ens eget udstyr man står for.

Det kan også være, at man bare godt kunne tænke sig noget sjovt at tage sig til. Om det så er et weekendophold, en tur i en af landets forlystelsesparker med familien, eller en tur med venner eller veninder. Der er meget man kan have lyst til, men der ikke er penge på kontoen til før næste måned. Her kan fornøjelsen også gøres mere overkommelig, ved at udskyde udgifterne en smule. Det er selvfølgelig noget man skal tage stilling til, ud fra ens økonomi.

En opgradering af hverdagen

Det er også muligt, at man står med tanker om, at en dag med vin og ost med veninder eller venner snart skulle på dagsordenen. Det kan være, at man længe har gået og sparet på diverse lækre kvalitetsvarer, og savner et godt stykke ost til vinen. Her er der også en del man kan gøre ved næste hyggeaften. Brieosten er en utrolig populær ost herhjemme, samt i det meste af Europa. Det er vigtigt, at man holder sig socialt aktiv med de nærmeste, nu hvor meget andet ikke er tilladt.

Skriv en kommentar