Sælg din defekte bil til os – vi afregner samme dag og tilbyder gratis afhentning!

Når det kommer til brugte biler, er der sommetider tale om et had/kærlighedsforhold. En bil er en dejlig affære når den kører som den skal og starter ubeklageligt hver morgen. Men en gang imellem kan det gå grueligt galt, og bilen kan blive en stor byrde, særligt når der er tale om en defekt bil. Når dette sker, er oplevelsen af at være bilejer pludselig forbundet med stress og ubehag. Og det er så her at vi kommer ind i billedet. Vi er nemlig et firma med speciale i opkøb af defekte biler. Så hvis du har en defekt bil kan du med sindsro sælge den til os. Vi tilbyder nemlig en simpel, hurtig og overskuelig købsprocess.

 

Vi er specialister i opkøb af defekte biler.

Man kan sige, at en bil repræsenterer mere end blot et transportmiddel. Det er eksemplevis også et aktiv der er penge værd, lige med undtagelse af hvis bilen bliver defekt. Det betyder ikke at en defekt bil dermed er værdiløs. Tværtimod er den stadig penge værd, spørgsmålet er bare hvor meget den er værd. Vi har mange års erfaring med opkøb at både defekte og totalskadede biler og vi går ikke op i hverken mærke, model, motorstørrelse eller andet. Vi går heller ikke op i hvad der er galt med bilen udover at det naturligvis har betydning for prisfastsættelsen. Om motoren er død, eller om der er tale om mindre mekaniske fejl har ingen betydning for os – vi er stadig interesseret i at købe hvis du ejer en defekt bil du gerne vil skille dig af med.

 

Hos os modtager du straksbetaling for din defekte bil.

Vi forstår økonomi er en vigtig del af oplevelsen når en defekt bil skal sælges. Og derfor involverer vores købsprocess kontant afregning samme dag. Det er altså ikke noget med at du først får pengene senere, eller skal vente på at bilen er afmeldt i motorregistret e.l. Nej, hvis du handler med os afregnes der kontant på samme tidspunkt som bilen bliver leveret til os og du giver os bilnøglerne og registreringsattesten. Du kan vælge mellem at få pengene afleveret i dine hænder eller ved en straks-bankoverførsel, på location.

 

Vi tilbyder også gratis afhentning af din defekte bil.

En af de services vi yder, som er vellidt blandt vores kunder er vores gratis afhentnings-service. Vi ved nemlig udmærket at det kan virke uoverskueligt for dig hvis du selv skal til at bugsere en defekt bil ud til os, eller selv skal bestille og betale for an autotransporter. Men hos os er det slet ikke noget du skal bekymre dig om, for den klarer vi 100%. Hvis du har en defekt bil der kan køre, så kommer vi selv ud og henter den. Og hvis den ikke kan køre så sender vi en transportbil på vores regning. Vi vil nemlig gerne give dig en så positiv og bekymringsfri oplevelse som muligt.

Defekt bil – er din bil defekt? Så konakt os. 

Skriv en kommentar