Sådan kan du låne trods RKI

Du har måske hørt om RKI før. Det står for Forbundsrepublikken Tysklands kreditregister og er et offentligt register, der indeholder oplysninger om personer i Tyskland, som ikke er i stand til at betale deres gæld tilbage. Hvis du er registreret i dette register, er det ikke muligt at låne penge fra traditionelle långivere som banker eller kreditforeninger. Men du skal ikke være bekymret! Du kan stadig låne penge hurtigt gennem en online-lånetjeneste.

Hvem er RKI?

RKI har eksisteret siden 70’erne og er et pålideligt redskab for banker, kreditforeninger og låneinstitutioner til at vurdere, om folk er i stand til at betale deres gæld tilbage. Hvis du har ubetalte regninger på din konto eller lån, der ikke kan betales tilbage på nuværende tidspunkt, vil det påvirke dine muligheder for at låne penge hos traditionelle långivere, som f.eks. banker.

Lån trods RKI

F ordelene ved at låne penge med et kviklån er, at du kan få pengene hurtigt, uden at du skal fremlægge dokumenter og analyser. Derudover er det muligt at låne 500.000 kroner på kun 15 minutter online – også selvom du er registreret i RKI! Låneudbyderne tjekker ikke, om du er registreret som dårlig betaler, derfor kan du låne til lige det, du står og mangler. Du kan også tage et lån, for at tilbagebetale et gammelt lån. Men sørg for at finde et lån, med lav rente, og lav månedlig ydelse, så det ikke bliver en ond cirkel. For på et tidspunkt, så vil du blive afvist i at låne flere penge.

Hvilke ulemper er der?

Rentesatserne har tendens til at være meget høje sammenlignet med traditionelle låneprodukter. For eksempel har et online lån på 500.000 kr. en fast rente på 21,36% og skal tilbagebetales om kun 15 måneder!

En ulempe ved hurtiglån er, at det aldrig kan betale sig. Det vil aldrig kunne betale sig at låne online på grund af de høje renter. Dog kan du beregn lån på siden, hvor du kan indtaste de nødvendige informationer, for at udregne, hvilket lån der vil passe dig bedst. Her skal man oplyse beløbet, man vil låne, samt løbetid, som er den periode, hvor man betaler lånet tilbage over. Her skal man også tænke på renten og den årlige rente. Her vil bregnerne udregne ud fra de indtastede oplysninger, hvilket lån, der vil passe bedste til dine behov og ønsker.

At låne er noget man kun bør optage, hvis man ikke ser andre muligheder. De færreste har penge på kontoen til en anden bil, hvis den gamle står af, eller hvis man er nødt til at finde en ny lejlighed, hvor man har brug for at betale til at indskud. Der kan være rigtig mange årsager til, hvorfor man får et behov for at låne penge. Det kan også være, at man føler, at man har et behov for at komme ud at rejse, men ikke har penge til det før næste år, så kan man låne sig til dem igennem et hurtigt lån. Når man låner penge online, stilles der ikke krav om, at pengene bliver brugt til noget bestemt.

Skriv en kommentar