Ravjagt – hvordan ser rav ud

Det almindelige rav

Nu går du måske og troede, at ravfund kun findes i kedelige gule farver, men det passer slet ikke. Ifølge vores research findes ravfund i mange forskellige farver og nuancer, så er der ingen undskyldning for ikke at hoppe med på bølgen, og gøre lidt mere ud af sig selv.

Blå ravfund findes i virkeligheden

Måske skal man en tur til den Dominikanske Republik eller til Indonesien, men hvem vil ikke gerne gøre sig lidt ekstra umage med at finde de mest fantastiske ravfund, når man nu kan ende med at dupere øvrigheden med blå ravfund?

Og det er ganske vist. På de kanter, som er nævnt ovenfor, er det muligt at finde ravfund, som er blå. Dette skyldes ene og alene det faktum, at disse ravfund indeholder fluorescens. Når de ultraviolette stråler fra solen rammer det lille ravfund, så optager ravfundet strålerne, som lander på den som en form for energi. Og den energi genudsender ravfundet så, så det for det menneskelige øje ser blåt ud. Og voilà, et styks blåt ravfund foreligger – jamen, er det ikke fantastisk?

Hvorfor gå på ravjagt ?

Ravjagt er en genial måde at få hele familien med ud i naturen. Det kan være svært at få nok frisk luft i en travl hverdag, hvor størstedelen af timerne ofte bruges på et kontor eller i et klasselokale, og når vi har fri, ender vi ofte med en tablet i hånden eller foran computeren. Med ravjagt er der et mål med den lange travetur på stranden, og man får ofte børnene med på ideen, når det hele minder lidt om en skattejagt. Det kan være svært at overtale de unge mennesker på en strandtur, hvis det er på grund af naturoplevelsen og den friske luft alene.

Få det maksimale ud af strandturen – Ravfund.dk

Det er dog ingen hemmelighed, at det kan være svært at finde rav på stranden. Det kræver tålmodighed. Derfor anbefaler vi, at du tager et kig hos ravfund.dk, hvor du finder forskellige produkter, der øger chancerne for succes.

Ravlygten

En ravlygte er, som navnet også antyder, en lygte som du kan finde rav med. Der ligger en avanceret teknologi bag ravlygten, og producenterne tester hele tiden lysstyrken og alle de andre tekniske ting, som ligger bag, for at sikre sig, at du, som forbruger, kan finde rav med lygterne. De findes både for begynderne og for erfarne. Hvis du er i tvivl om hvilken lygte, der vil passe bedst til dig, kan du finde en ravlygte-forhandler, og tage ud at besøge dem. Her vil du have mulighed for at teste de forskellige lygter i nogle såkaldte ravstudier, så du er sikker på, at du køber den rigtige lygte. Ravlygter er i øvrigt vandtætte og kan også tåle at blive tabt på jorden, da disse uheld nemt kan ske, når man er ude at lede efter rav ved havet.

 

Skriv en kommentar