Påklædt til vinter?

Måske det ikke er vintergarderoben, som er i dine tanker, når solen står højt og temperaturen siger 20 plus. Men måske man alligevel skulle se den vej allerede – mens du kan holde varmen. Der er penge at spare ved at undersøge markedet til både store og små, inden temperaturen stiger. Hvad enten det er vinterstøvler, termotøj eller flyverdragt. Termodragter til kvinder har de sidste år været populært.

Her kan der være penge at spare ved at købe nu i stedet for til vinter. Er det børnenes garderobe, der skal opgraderes, er der flere ting, som skal indkøbes til, at de kan være klædt på til regn, vind, sne og blæst. Sidste års kollektion eller andre restpartier har sænket prisen i den varme tid, for at kunne indkøbe nyt og dette kan komme dig som køber til gode. En større omkostning er en flyverdragt børn i og med at barnet gerne er ude i al slags vejr og barnet gerne har brug for en ekstra flyverdragt. Derfor er det vigtigt at flyverdragten er i et materiale og en kvalitet, som kan modstå dette og holde barnet tørt i en kold og våd tid.

Køb før tid og spar penge

Priserne stiger og derfor kan det nu bedre end før betale sig at indkøbe før tid – grundet prisstigninger når nødvendigheden melder sig. Undersøg derfor gerne markedet og hold dig opdateret på priser. Ikke kun vintergarderoben kan der spares på ved at købe før tid. Starter du i god tid med at undersøge og sammenligne priser, har du muligheden for at spare penge på produktet, som du ønsker og ikke gå på kompromis eller impulskøb, fordi prisen lyder god. Lever produktet op til dine forventninger og kunne du måske havde sparet mere på samme produkt et andet sted?

Undgå fejlkøb

Køb ikke for meget før tid – kun det nødvendige. Ulempen ved at købe før tid er at det er svært at forudse hvor meget der skal indkøbes og hvad der er nødvendig. Termotøj og flyverdragter er ikke det sværeste at forudse størrelsen på til næste vinter. Størrelsen på sko kan derimod være en udfordring. Til børn kan det være en god ide, at have en ekstra flyverdragt eller overtøj til vinteren. Det samme gælder huer, vanter osv. Måske du ikke behøver at indkøbe to nye til denne sæson? Er der vintertøj fra sidste år, som kan anvendes? Og kan det eventuelt sælges videre til anden hånd? Hvor til beløbet kan anvendes på nyt.

Spar penge 

  • Spar penge ved at købe uden for sæsonen
  • Undersøg markedet og hold dig opdateres på prisfald
  • Køb i god tid for at finde det rette produkt og undgå impulskøb
  • Køb kun det nødvendige
  • Er der vintertøj fra sidste år som kan bruges igen?
  • Kan sidste års vintertøj sælges videre?

Ved at indkøbe til vinteren gennem tid – kommer vintergarderoben ikke bag på økonomien og der kan spares penge i sidste ende.

Skriv en kommentar