Om os

Laanpengetrods.dk

Lånemarkedet er i løbet af de sidste par år blevet enormt uoverskueligt. Alle låneudbydere har en økonomisk interesse i at udbyde lån, lige meget om der er tale om banker eller alternative udlånsselskaber. For den almindelige dansker kan det være rigtig svært at navigere i, og derfor er der brug for at blive skabt et overblik.

Linkcia ApS, der er ejer af laanpengetrods.dk, har indgået et samarbejde med en række alternative lånudbydere, der alle udbyder lån trods RKI-registrering. På den måde kan du få du et overblik over, hvad dine muligheder er, og da der er tale om et provisionssamarbejde mellem Linkcia ApS og lånselskaberne, er det i sidste ende dem og ikke dig, der betaler for at skabe overblikket.

Hvad er vores vision?

Begreber som ÅOP og debitorrente kan være svære nok at forstå i forvejen, og hvis du samtidig skal forsøge at forstå, hvad dine muligheder er som RKI-registrant, så kan det virke som en noget nær umulig opgave. Formålet med laanpengetrods.dk er at give den almindelige dansker overblik over lånemarkedet, så du ved hvad dine muligheder er, hvis du skal låne penge og samtidig er registreret i RKI (Ribers Kredit Information).

Linkcia ApS og teamet bag laanpengetrods.dk har en vision; at give dig et udførligt overblik over dine lånemuligheder som forbruger og RKI-registrant. Som lovgivningen er i dag, har alle låneudbydere mulighed for frit at diskriminere personer, der er registreret i RKI, og den mulighed er der desværre mange, der benytter sig af.

Derfor har vi samlet en udførlig liste over lånudbydere, der ikke diskriminere låntagere. Det betyder ikke, at du er garanteret et lån, når du ansøger hos en af vores samarbejdspartnere, men det betyder, at du er garanteret en fair chance.

Vi viser dig vejen til lån til trods for registrering i RKI

Det kan være svært at få adgang til at låne penge, hvis du er registreret i RKI, og det er der selvfølgelig en grund til. Den bedste løsning på en RKI-registrering er altid at afvikle sin gæld og få slettet sin registrering i RKI, men det hjælper ikke meget, hvis du står og skal låne penge nu.

Derfor har vi her samlet en række lånudbydere, der er villige til at udlåne penge til danskere, der er registreret i RKI. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder, og sammenligne priser og tilbud fra de forskellige låneselskaber.

Hvem kan hjælpe dig, når du skal låne penge?

Hvis du vil øge dine chancer for at blive godkendt til et lån, er det en god idé at søge hjælp. Det gælder for alle lånere, men især for personer der ansøger om et lån, men samtidig er registreret i RKI. Og det er lige det vi er her for. På vores siden forsøger vi at guide dig, som er havnet i RKI, hvordan du bedst muligt kommer ud af RKI, men også, hvordan du kan låne penge til trods for netop RKI.

Hvis du ligger inde med spørgsmål angående dine muligheder, så kan du kontakte holdet bag laanpengetrods.dk ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Websitet ejes og publiceres af:

Laanpengetrods.dk
Linkcia ApS
CVR 39923831
Ingridsvej 70
4070 Kirke Hyllinge
Telefon: +45 71 74 16 12 (Ingen telefonisk support)
Email: info@Laanpengetrods.dk