Tim Petersson

Økonomisk rådgivning

Tim Petersson er økonomisk rådgiver med mange års erfaring. Med hans store viden og erfaring indenfor økonomi og lån, kan han guide dig sikert igennem lånejunglen. Selvom han ikke er udannet økonmisk rådgiver, kan han stadig med sin store erfaring sikre dig en 100% gennemført rådgivning. Tim har igennem mange år, hjulpet og rådgivet rigtigt mange mennesker, med mange forskellige lånebehov og økonmisk situationer. Med en økonomisk rådgiver som Tim kan du skabe og opretholde en sund økonomi.

For både virksomheder og privat personer kan det være nødvendigt at låne penge engang imellem. Som privatperson kan man være nødt til at låne penge til eksempelvis huskøb, rejser, bilkøb eller renoveringer. Som virksomhed skal man måske låne penge til kontorlokaler, markedsføring eller opbygning af hjemmeside. Der kan være mange grunde til at du skal låne penge, men det kan være noget af en jungle at finde rundt i de mange lånetyper og muligheder, det kan godt afskrække nogle fra at kaste sig ud i et online lån.Derfor er økonomisk rådgivning en rigtig god ide, så du finder det bedste lån for dig eller din virksomhed. Hos NAVN tilbyder vi økonmisk rådgivning indenfor online lån, der kan hjælpe og guide dig til den bedst mulige økomiske løsning, sådan at din økonimi er fornuftig og overskuelig.

Lån penge – online lån

Det bliver mere og mere populært at låne penge online, men der er tilgengæld også meget du som låner og forbruger skal sætte dig ind i, så du får den bedste løsning for din virksomhed, eller privatperson. Nogen har en frygt for at kaste sig ud i online lån fordi de har hørt om de tårnhøje renter eller skjulte fælder, der kan hænge sammen med kviklån og online lån. Nogen tror måske også, at det kun er mindre beløb, der kan lånes. Det er heldigvis ikke sådan virkeligheden altid er. Der findes online lån med både store og små beløb. Der findes kviklån helt ned til 5000 kroner, og forbrugslån helt op til 400.000 kr. Derfor er mulighederne for kvivklån og online lån meget store. Disse lån behøver heller ikke nødvendigvis at være risokofyldte eller alt for dyre. Det kræver den rigtige økonmiske rådgivning.

En anden faktor, der spiller ind, når du skal låne, er tilbagebetalingstiden. Ved større forbrugslån er der ofte længere tilbagebetalingstid, hvor der ved mindre lånebeløb typisk er en standard tilbagebetalningstid på 30 dage, derfor er det også større beløb hver måned der skal betales tilbage. Hos NAVN kan vi hælpe dig med at finde det lån, der giver bedst mening for dig, så du ikke bliver fanget i et tilbagebetalings-ræs, som din økonomi ikke kan matche.

Økonomisk rådgivning kan bestå af flere ting, planlægning af budget, oprettelse af kontoer, betaling af regninger via PBS, rådgivnig i forhold til lån. Alt der skal til, så din økonomi er sund og gunstig. Skal du låne penge, og vil du gerne have kompetent rådgivning, så tøv ikke med at kontakte Tim Petersson, og start din rejse mod en sund og holdbar økonomi, uden at give slip på dine drømme.

Websitet ejes og publiceres af:
Laanpengetrods.dk
Linkcia
CVR 39923831
Ingridsvej 70
4070 Kirke Hyllinge
Telefon: +45 71 74 16 12 (Ingen telefonisk support)
Email: info@Laanpengetrods.dk