Min kære mors bryllup

Jeg stod ude i køkkenet. Jeg var lige i gang med at fikse noget morgenmad sammen. Jeg var bare så sulten, og jeg havde lyst til så meget. På den ene side havde jeg lyst til de bedste vafler med chokolade, men på den anden side, så havde jeg også bare lyst til cornflakes. Det endte det så med at blive. Jeg spiste nogle cornflakes. Klokken var lidt over 7, og jeg skulle være i skole klokken 8. Efter morgenmaden, fik jeg så børstet mine tænder og tog mod bussen. Jeg ankom ved skolen, lige tid tiden, og det var heldigt. Jeg skulle være her til klokken 14. jeg har ikke rigtig noget imod skole, og i mange tilfælde kan jeg godt lide det. Det kommer lidt an på hvilke timer vi har, og hvor træt jeg er den dag. I dag skulle jeg efter skole fejre min mors bryllup, som lige er blevet gift. Hun har lejet et kæmpe telt ude i haven, hvor hele familien ville komme. Hun er lige blevet gift med hendes nye mand, og jeg er så glad på hendes vegne. Da jeg så endelig havde fri fra skole, tog jeg hjem og gjorde mig klar. Jeg glædet mig lidt, for jeg elsker bare når hele familien er samlet. Jeg synes altid at det bare er så hyggeligt. Jeg fik mig gjort klar, og efter lidt tid var alle gæsterne kommet. Vi var i teltet, og det var så hyggeligt. vi har også fået pyntet meget op, og jeg stod for meget af det. Jeg fandt nogle virkelig flotte ballonbuer inder hos shop.festgear.dk, som jeg tænkte ville passe perfekt ind. Det var også mig der fik sørget for teltet, og det fandt jeg inde hos festgear.dk. Det gjorde det hele bare meget hyggeligere med et telt, hvor der var plads til alle.

Skriv en kommentar