Lørdagen der endte dramatisk

Så blev det endelig lørdag. En dag hvor jeg bare kunne slappe af. Jeg har haft en lang uge. Jeg har haft skole alle dage til sent, og været sent ude. I dag var planen bare at slappe af. Jeg lavede noget mad og satte Netflix på. Jeg fandt en god film og var bare klar til at bruge min lørdag med afslapning. Jeg fik set filmen, og slappet af. Så ringer min ven lige pludselig. Han spørger om vi skal ud. Planen var nu bare at jeg skulle ligge hjemme og slappe af, men efter at han ringede fik jeg også lidt lyst til at tage ud. Så jeg sagde til ham at jeg var frisk på det. Jeg gjorde mig så klar og vi valgte at mødes en time senere. Vi mødes på en bane tæt på vores skole. Der spillede vi lidt bold. Det var hyggeligt, og jeg var blad for at vi tog ud. Men der skete et uheld. Imens vi spillede, tabte jeg min telefon. Det ramte lige ned i asfalten, og det endte med at skærmen smadrede. Jeg blev så ked af det, og jeg ville virkelig ikke have en smadret skærm. Min ven fik ondt af mig. Men han kom også med et rigtig godt forslag. Han har nemlig selv oplevet noget lignede. Han sagde jeg kunne få min skærm fikset hos fixphone.dk for der skifter de nemlig skærmen hurtigt og billigt sagde han. Det valgte jeg så at gøre mandag efter skole. Han ville også med derned. Det blev så mandag og jeg tog i skole. Det var en kedelig dag i skolen, men den skulle bare overstås så jeg kunne få min skærm skiftet. Jeg fik så endelig fri, og fik min skærm skiftet til en helt ny en.

Skriv en kommentar