Lån trods RKI

Lån trods RKI kan være en større udfordring. Hvis du er registreret som dårlig betaler, ja så betyder det at, du på et tidspunkt ikke har overholdt dine gældsforpligtelser.

Er du blevet registreret i RKI eller Debitor registret, så bør du i første omgang finde ud af hvor galt det står til. Du bør starte med at kontakte dine kreditorer og få en dialog om hvordan i får gælden afviklet.

Kom ud af RKI

Lån trods RKI er ikke hensigtsmæssigt, du bør istedet forsøge at komme ud af RKI, her har du 3 muligheder:

3 muligheder:

Betal din misligholdte gæld

Vent 5 år til du slettes

Modbevis at du ikke skylder penge

Kautionist lån

Så er du registreret i RKI kan du ikke umiddelbart låne penge. Det er dog stadig muligt at få et kautionistlån, dette er muligt hvis du kan stille med en kautionist. En kautionist kan være en god ven eller et familiemedlem.

Det er naturligvis et krav at din kautionist ikke er registreret i RKI.

Forudsætninger for at få et kautionistlån:

Du skal være 18 år gammel
Du skal have bopæl i Danmark
Du skal have dansk bankkonto
Du skal have MitID

RKI status

Før du starter med kautionistlån m.v. bør du tjekke om du overhovedet er registreret i RKI. Tjek din RKI status her.

Lån penge

Du bør sammenligne online lån i Danmark for at finde dit favoritlån på få minutter, anonymt, hver dag, døgnet rundt. Hurtige lån udbetales ofte om aftenen og i weekender. Du skal blot vælge en långiver og starte din låneansøgning med det samme. At ansøge om et kviklån er den hurtigste måde at ansøge på.

Når du ansøger om et billigt lån, er det en god idé at søge hos flere långivere og derefter vælge det billigste lån, der passer til dine behov. Det er 100 % uforpligtende at ansøge om online lån – ansøgningen er ikke bindende, før låneaftalen er underskrevet. Det gælder, uanset om du ansøger om et kviklån eller et større lån uden sikkerhed.

Er det nu sikkert at låne penge online?

Selv om vi hver dag hører skrækhistorier om online lån, er det en meget sikker måde at låne penge på. Selvfølgelig skal du altid tage dine forholdsregler, når du handler online, men med den digitale signatur i MitID, giver det et ekstra lag af beskyttelse, så du kan optage et hurtigt lån online uden risiko.

Skriv en kommentar