Iværksætter? Spar penge på regnskabsprogrammer

Vi vil mene, at du som ny iværksætter ønsker at spare penge, når det kommer til ting, der ikke har noget med din forretning at gøre. Her mener vi helt specifikt ting som regnskabsprogrammer, hvor det bare er surt at betale for. Fokusområdet i denne artikel kommer til at være, at vi viser dig, hvordan du kan spare penge på regnskabsprogrammer og en masse andre ting.

Guiden er baseret på en oversigt, vi har fundet på en anden hjemmeside. Klik her for at se oversigten over de bedste regnskabsprogrammer på det danske marked.

Lad os starte med regnskabsprogrammerne

Du har nok fået et god råd om at bruge et eller andet mærkeligt regnskabsprogram af en bekendt. Problemet med det program er dog, at det koster mange penge for en lille virksomhed som din. Det kan også være, at det var “toppen af poppen” for nogle år siden, men det er det nok ikke længere. I dag er mange regnskabsprogrammer gratis, indtil man når deres begrænsning i omsætning. Når man endelig når den, så er udgiften til et regnskabsprogram helt ubetydelig.

Konklusionen er derfor, at hvis du betaler for dit regnskabsprogram, så kunne det være en fordel at skifte til noget andet, som er gratis. Hvis vi skal komme med specifikke eksempler, så kan du tage et kig på Billy og Dinero, de plejer at være meget populære.

De andre ting du også kan spare på

Har du ikke allerede fået dig en konto til virksomheden, så kan du også potentielt spare her. Hvis din bank har givet dig et dårligt tilbud, så skal du blot række ud til andre banker og bede om at få et endnu bedre tilbud. Finder du ikke det, så besøg den ovenstående hjemmeside. De har en ganske udmærket guide til erhvervskonti for små virksomheder. Der kan være mange penge at spare, hvis man lige bruger 5 til 10 minutter på det.

Skriv en kommentar