Her finder du det bedste tilbehør til den lange skoledag

Når dit barn er i skole og fritidshjem i en hel dag, kan den virke meget lang, især hvis dit barn ikke får den nødvendige næring og væske. Derfor er det vigtigt at sørge for, at de får en god madpakke i løbet af dagen. Der findes heldigvis masser af madkasser til børn, hvor maden kan holde sig frisk hele dagen lang. 

Mange forskellige Madkasser til børn

Når du skal finde en madkasse til dit barn, bør du først og fremmest finde ud af, hvilke krav dit barn har til madpakken. Skal den være kølende, skal der være rumopdeling og hvordan skal designet være? Der findes mange madkasser til børn og det kan være smart at vælge en madkasse, der også har et praktisk formål.

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan kigge på madkasser til børn, har denne hjemmeside et udvalg, som kan inspirere dig og hjælpe dig med at finde den næste madkasse til dit barn. 

Sistema madkasser, der hitter i klasselokalet

Uanset om du er ung eller gammel, går i skole eller på arbejde, er til rugbrødsmadder eller pastasalat har Sistema en madkasse, som passer til dig. Derfor er Sistema et mærke, der hitter hos hele familien og i hele klasselokalet. 

Drikkedunke, som holder vandet friskt

Leder du efter en god drikkedunk, har mærket Sistema et bredt udvalg i flere forskellige farver. Sistema har blandt andet udviklet en drikkedunk med en smart ‘twist and sip’ funktion, som gør det nemt for dit barn at håndtere. Dernæst er de nemme at fylde op og også nemme at rengøre. 

Sistema har også udviklet en termoflaske, som sørger for at holde din drik kold eller varm hele dagen. Så kan du både bringe den kolde smoothie eller den lune morgenkaffe med på arbejdet. 

Skriv en kommentar