En to, økologisk sengetøj, tre, fire, 140×200

Når det gælder pengepungen, så kan det faktisk stadig betale sig at købe økologisk sengetøj, også selvom det måske lige til en start ligner at det ikke kan. Man skal dog lige forbi en mindre forklaring for at det giver mening. 

Årsag nummer 1

Sagen er den at økologisk sengetøj ofte er lavet af en bedre kvalitets vævning end konventionelt. Dette kan selvfølgeligt ikke generaliseres, men ofte ser vi dog alligevel at de økologiske brands netop er den tand mere kvalitets- og miljøbevidste, at de netop vælger de vævninger, som ligger landet over de konventionelle og billige vævninger. Dette er jo i sig selv ikke med til at gøre livet lettere for din pengepung, og så alligevel. Sagen er nemlig den at den høje vævning kvalitet oftest holder i markant længere tid. Det betyder at der går længere tid før du skal ud og erhverve dig et stykke sengetøj igen. Ja det var så årsag nummer 1. 

Årsag nummer 2

Her kommer så årsag nummer to. Vi mennesker har det med at passe bedre på ting som vi holder af. Og sagen er den at ofte så holder vi mere af noget, når vi har betalt mere for det. Det er lidt underligt ikke. Men sådan ligger landet nu engang. Hvis nogle af vores sager har været mildest talt røv billige, ja så viser forskningen at vi også behandler disse sager derefter. Tendensen kaldes i daglig tale for brug og smid væk kulturen. Ting er blevet så billige at vi køber dem uden videre, bruger dem en gang eller to, og så er vi videre. Men sådan er det altså ikke med det økologiske sengetøj, uanset hvilken størrelse du måtte vælge. 

Årsag nummer 3

Vi er ved at løbe tør for plads her i artiklen, så årsag 3 bliver helt kort. Ved du hvad jeg bliver lige taget med bukserne nede her, fordi når alt kommer til alt, så tror jeg ikke lige at jeg på stående fod, eller rettere siddende baller, kan finde på en årsag nummer tre, men det lød bare federe her til artiklen at der var tre årsager. Men jeg tænker faktisk at de to ovenfor må være fint nok i sig selv. 

Det sidste jeg lige kan nå at få sneget med her i artiklen er en lille anbefaling til dig, som går op i miljø. Smut da en tur forbi GreenTown, hvor du finder en masse gode sager.

Skriv en kommentar