5 gode råd når du skal låne penge online

Har du tænkt på at låne penge online, har vi her samlet en række råd til dig, som du kan bruge i din færd efter at få et lån. Du kan også finde en stor guide til de bedste lån her.

#1 – Lån ikke mere end du har råd til

Først og fremmest er det vigtigt, at du ikke låner flere penge, end du har råd til at betale af på bagefter.

Når du låner penge, skal du efterfølgende afdrage på dit lån hver måned. Med andre ord er det også kaldet den månedlige ydelse.

Har du ikke råd til at betale den månedlige ydelse på det lån, du kigger på, bør du ikke ansøge om at få lånet, da det ikke vil være sundt for din økonomi.

#2 – Undersøg altid markedet for det billigste lån

Så er det også en god ide altid at undersøge markedet for de billigste lån, så du ikke kommer til at betale alt for meget for dine penge. Der er ingen grund til at betale i dyre domme for dit lån, når du kan få det billigere et andet sted.

Vil du gerne have et hurtigt lån, er det nemt at låne penge her. Men husk altid at kigge på alle dine muligheder og vælg ud fra det, så du kan slippe billigt.

#3 – Betal dit lån af før tid hvis du kan

Det kan også være et godt tip at betale dit lån af før tid, hvis du har råd til det. Det kan nemlig tit spare dig for en masse penge i renter og renters rente, hvilket kan løbe op i en del i sidste ende.

Så har du råd til at betale dit lån ud 12 måneder før tid, er det klart at foretrække. Så slipper du for at afdrage mere, og du skal ikke betale renter i de 12 måneder.

#4 – Der er ikke stor forskel på afbetaling og lån

Har du også tænkt på at købe noget på afbetaling, modsat at tage et lån, skal du vide, at der ikke er den store forskel på de to ting.

I begge tilfælde skal du hver måned afdrage på det beløb, du har brugt – enten via et lån eller via en afbetaling. Så kan du få en bedre rente eller bedre betingelser ved en afbetaling end ved et lån, er det at foretrække. Og det samme gælder også den anden vej rundt.

#5 – Lån ikke penge for at købe ting du kan sælge

Det sidste råd er, at du på intet tidspunkt bør købe noget på afbetaling for at sælge det igen med det samme som en smart måde til at skaffe penge her og nu.

Du kommer til at stå med et stort underskud i sidste ende, og det er kun en direkte måde til at tabe penge på. Så skaf pengene på en anden måde, hvis du har brug for penge her og nu. Denne metode er ikke holdbar, selvom den tit bliver brugt af desperate personer.

Skriv en kommentar